12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чи не використають проти нас чесність Залужного? Ми ходимо по лезу ножа
Чи не використають проти нас чесність Залужного? Ми ходимо по лезу ножа

Чи не використають проти нас чесність Залужного? Ми ходимо по лезу ножа

Головний консультант відділу військової та військово-економічної політики Національного інституту стратегічних досліджень висловив свою думку щодо статті Залужного

Після того як емоції вляглися давайте розглянемо кейс із тим, що в одного співробітника ОПУ, який курує міжнародкою, булипублічні критичні слова в бік Головкома ЗСУ.

Якщо не хайпувати, а розбиратися, то основа проблема в тому, що чесніть Головкома може бути використана проти України — скептики можуть використати вірні тези, щоб під розповіді "А де гарантія що нові гроші і технології дадуть ефект?" просто взяти і порізати нам допомогу. Ось і все.

Тому як краще було б я не знаю.

Чи есе і інтервʼю Залужного потрібні? Так, безперечно, на мою субʼєктивну думку. Будь-яка якісна стратегія починається із якісного аналізу поточних справ. Тим паче що Головком ЗСУ не зупинився лише на констатації динаміки в війні, але і запропонував шляхи до вирішення проблеми позиційності.

Проте чи не використають проти нас чесність Головкома? — теж не виключено, на жаль. Ми зараз просто по лезу ножа ходимо в плані забезпечення підтримки на 2024 рік. І куди маятник колихнеться невідомо.

Тому вітаю вас в реальному світі. Тут трошки складніше.

Єдине що, звичайно краще ті чи інші моменти не озвучувати так публічно, даючи ґрунт різним недругам України поспекулювати на тему розриву між політичною і військовою компонентою. Якої немає, бо і Зеленський і Залужний хочуть перемоги.

Дякую за увагу.

Джерело: Facebook-сторінка Миколи Бєлєскова.

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.

Источник материала
Поделиться сюжетом