ЗМІ: Стів Возняк можливо переніс інсульт у Мексиці
ЗМІ: Стів Возняк можливо переніс інсульт у Мексиці

ЗМІ: Стів Возняк можливо переніс інсульт у Мексиці

Співзасновник Apple Стів Возняк був госпіталізований в Мехіко через можливий інсульт, повідомили мексиканські ЗМІ, але звіт TMZ із посиланням на джерела припустив, що хвороба потенційно була менш серйозним нападом запаморочення.

73-річний вчений і технічний підприємець мав взяти участь у Всесвітньому бізнес-форумі в районі столиці Мексики Санта-Фе/

Організатори заходу не відразу відповіли на запит про коментар. Возняк мав виступити на конференції о 16:20 за місцевим часом.

Агентство Reuters не змогло одразу підтвердити інформацію про госпіталізацію Возняка.

Американське ЗМІ TMZ з посиланням на безпосередньо обізнані джерела повідомило, що Возняк закінчив свою промову, але потім сказав дружині, що «почувається дивно». Як повідомляється, вона наполягала, щоб він пішов у лікарню.

У звіті TMZ йдеться, що Возняк міг страждати від запаморочення.

У 1976 році Возняк заснував молоду компанію Apple Computer разом зі своїм більш відомим діловим партнером Стівом Джобсом, відомим інвестором і давнім генеральним директором Apple, який помер у 2011 році.

Їхній бізнес став піонером персональних комп’ютерів і став найдорожчою компанією у світі, відомою завдяки дизайну та функціональності цілого ряду споживчої електроніки, включаючи ноутбуки та настільні комп’ютери, а також мобільний телефон iPhone.

Источник материала
Поделиться сюжетом