Голова Полтавської ОВА зреагував на заяву НАЗК про адміністративне правопорушення
Голова Полтавської ОВА зреагував на заяву НАЗК про адміністративне правопорушення

Голова Полтавської ОВА зреагував на заяву НАЗК про адміністративне правопорушення

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Голова Полтавської ОВА Філіп Пронін зреагував на повідомлення Національного агентства з питань запобігання корупції. Свій коментар на ситуацію він виклав письмово у своєму пабліку в телеграм, передає УНН.

Цитата

“Упевнено заявляю, що ознаки корупційного правопорушення в моїх діях як державного службовця відсутні. Я завжди дотримуюсь вимог чинного законодавства. Заяви НАЗК вважаю абсолютно безпідставними і такими, які потребують спростування з їхнього боку. Наголошую, що жодних протоколів НАЗК не складено, тому що такі документи складаються лише за фактом відповідного порушення. Мною таких порушень здійснено не було”, — написав Пронін.

Деталі

Зазначимо, що в заяві Національного агентства з питань запобігання корупції зазначалось що Проніна чекають для ознайомлення із протоколом про адміністративні правопорушення, передбачені ч.1-2 ст. 172-7 КУпАП. У відомстві його навіть розшифрували: неповідомлення про реальний конфлікт інтересів, вчинення дій або прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

Пронін має з’явитись в НАЗК 16 або 17 листопада 2023 року на 11:00. В іншому випадку на нього складуть протокол про адміністративне правопорушення із відміткою про відмову Філіпа Проніна його підписати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК склало протокол стосовно нардепа Дубінського: що відомо

Нагадаємо

НАЗК викликало голову Полтавської ОВА Філіпа Проніна для ознайомлення з протоколом про адміністративні правопорушення через ігнорування минулих запрошень. Про це УНН писав раніше із посиланням на НАЗК.

Теги по теме
НАПК чиновники
Источник материала
Поделиться сюжетом