Вечірня атака на Харківщину: росіяни били з танків та БПЛА
Вечірня атака на Харківщину: росіяни били з танків та БПЛА

Вечірня атака на Харківщину: росіяни били з танків та БПЛА

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Російські військові завдали ударів з танку по селищу Козача Лопань, що на Харківщині. А ближче до опівночі атакували область ударними-дронами типу “шахед”. Про це повідомляє УНН, із посиланням на дані очільника ОВА регіону та голову Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслава Задоренко.

Цитата

“Російські окупанти вдарили по Козачій Лопані. Внаслідок обстрілів у селищі почалася пожежа, дані щодо руйнувань та постраждалих уточнюються. Зв’язок вже частково відновлено, профільні служби працюють на місці", – написав Задоренко.

Деталі

Внаслідок обстрілів у селищі спалахнула пожежа Інформація щодо руйнувань та постраждалих ще уточнюються. На місці працюють усі відповідні служби. Задоренко відзначив, що у районі не було зв’язку, і його вже частково відновили.

За інформацію місцевих ЗМІ російські загарбники били по Казачій Лопані з танку.

Додатково

Пізно ввечері росіяни знову атакували регіон “шахедами”. Очільник ОВА Олег Синєгубов відзначив результативну роботу сил ППО ще до відбою тривоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака на Одещину: росіяни завдали удару надзвуковим “Оніксом”

Нагадаємо

Напередодні ввечері зазнав ворожого обстрілу Куп’янськ у Харківській області. За даними Олега Синєгубова місто атакували з РСЗВ “Ураган”. Через що там пошкоджені три приватні будинки, гараж.

Теги по теме
война Обстрел Харьков и Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом