Стів Возняк почувається добре після незначного інсульту
Стів Возняк почувається добре після незначного інсульту

Стів Возняк почувається добре після незначного інсульту

Коли в Мехіко у Стіва Возняка, співзасновника Apple, запаморочилося, він з обережністю відправився в лікарню і дізнався, що переніс легкий інсульт. Через день, як він сказав в інтерв’ю, лікарня його виписала, і він «почувався добре».

Страх щодо здоров’я виник під час поїздки до Мехіко, де 73-річний пан Возняк мав виступити на конференції під назвою Всесвітній бізнес-форум. Він сказав, що запаморочення вразило його, коли він друкував на комп’ютері. У лікарні зробили МРТ, додав він, і визначили, що у нього невеликий капілярний витік, а також симптоми запаморочення.

Пан Возняк прилетів додому в Лос-Гатос, Каліфорнія, у четвер і чекав на вечерю, коли він говорив з The New York Times. «Я повернувся додому і почуваюся добре», — сказав він.

За його словами, найгіршою частиною цього досвіду було те, що лікарня вимагала, щоб він залишався на каталці протягом 24 годин і не дозволяв йому перевернутися на бік. Страх за здоров'я, додав він, означає, що йому доведеться скасувати низку поїздок для виступів у Дубаї; Медельїн, Колумбія; і Баку, Азербайджан.

«Це життя для мене в напружені часи», - сказав пан Возняк про подорож.

Відомий як «Воз», пан Возняк об’єднався зі Стівом Джобсом, щоб створити перший комп’ютер Apple у 1976 році . Створений ними бізнес допоміг популяризувати персональний комп’ютер і став однією з найвпливовіших технологічних компаній у світі.

Пан Возняк покинув Apple у 1980-х роках, але залишився близьким до компанії та регулярно відвідує її резонансні заходи. Його легенда в Apple допомогла йому створити величезну базу шанувальників серед ентузіастів технологій, і його знаменитість вийшла за межі технологій у 2009 році після того, як він став учасником популярного шоу «Танці з зірками».

Источник материала
Поделиться сюжетом