Удар рф по селу Гроза: двоє поранених людей залишаються в лікарнях
Удар рф по селу Гроза: двоє поранених людей залишаються в лікарнях

Удар рф по селу Гроза: двоє поранених людей залишаються в лікарнях

КИЇВ. 11 листопада. УНН.  На Харківщині у лікарнях залишаються 2 поранених наслідок російського теракту в селі Гроза.  Члени усіх 38 родин, які постраждали через ворожу атаку, отримали матеріальну допомогу від держави та підтримку гуманітарних організацій. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН

Цитата

«У лікарнях залишаються 2 поранених із 5, їхній стан стабільний. Одна з поранених жінок готується для подальшого лікування в Данії», - написав він.

Деталі

За словами голови ОВА, усім 38 родинам загиблих виплачена допомога від Шевченківської селищною військової адміністрації на суму 566 тис. грн. З обласного бюджету постраждалі родини отримали виплати на суму 1,4 млн грн.

Також постраждалих підтримують благодійні організації.  Зокрема, UNICEF виплатила компенсації 3 постраждалим сім’ям з дітьми. 

Голова ОВА також розповів, що діти, які внаслідок теракту залишилися без батьків, виховуються в сім'ях родичів та близьких. Щодо більшості дітей уже оформлено опікунство.

Нагадаємо 

Жертвами ракетного удару з комплексу "Іскандер" російських військ по селу Грозау Харківській області стали 59 людей. 11 жовтня стало відомо, що СБУ викрила зрадників, які навели російський ракетний комплекс «Іскандер» на село Гроза у Харківській області 5 жовтня. 

Теги по теме
война Харьков и Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом