Народна артистка СРСР Пахмутова, яка дякувала Путіну за Крим, цинічно використала дітей з Донецька
Народна артистка СРСР Пахмутова, яка дякувала Путіну за Крим, цинічно використала дітей з Донецька

Народна артистка СРСР Пахмутова, яка дякувала Путіну за Крим, цинічно використала дітей з Донецька

Російська композиторка, піаністка та авторка пісень Олександра Пахмутова, серед шанувальників якої "сам" президент-диктатор Володимир Путін, влаштувала цинічну витівку в день свого народження. Відсвяткувати своє 94-річчя народна артистка СРСР приїхала до пансіонату у підмосковних Снігурях, у якому нібито утримують українських дітей із тимчасово окупованого Донецька. Цілком імовірно, що це депортовані неповнолітні українці.

Пахмутова зіграла на фортепіано свої колишні хіти, а дітей змусили співати. Відповідні кадри були оприлюднені пропагандистськими ЗМІ (щоб подивитися, доскрольте до кінця сторінки).

На відео підлітки з окупованого Росією українського міста співають пісню "Птица счастья", написану Пахмутовою та її вже покійним чоловіком Миколою Добронравовим. Слухачам цей шлягер став відомим у виконанні українського співака родом із села Немирівка Хмельницької області Миколи Гнатюка. Саме він став першим виконавцем композиції, який і зробив її хітом.

Тепер на честь дня народження Пахмутової, яка, до речі, є фігуранткою бази "Миротворець", розучувати пісню змусили і маленьких донеччан.

З 94-річчям композиторку привітав і кремлівський вождь Путін, подякувавши їй за натхненну творчість, яка "користується всенародним коханням". А ще недавно Пахмутова і сама дякувала російському диктатору. Робила це після анексії Криму.

Тоді, 2014 року, Пахмутова та її чоловік зустрілися з Путіним і сказали: "Ми ваші вболівальники! Дякуємо вам за Крим".

Саме через це Пахмутова у 2018 році була занесена до бази "Миротворець". Як офіційна причина на сайті ресурсу вказано "відкрите виправдання російської агресії проти України".

Як писав OBOZ.UA, зрадниця України Ані Лорак стала співучасником військового злочину – вона віддавала гроші на "допомогу" російським фондам, які утримують депортованих з України дітей. Подробиці – у матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом