20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Віцепрезидент “Кривбасу” обурився відмовою Шовковського дати коментар їхньому YouTube-каналу
Віцепрезидент “Кривбасу” обурився відмовою Шовковського дати коментар їхньому YouTube-каналу

Віцепрезидент “Кривбасу” обурився відмовою Шовковського дати коментар їхньому YouTube-каналу

Віцепрезидент клубу “Кривбас”, шоумен Артем Гагарін звинуватив ФК “Динамо” Київ у небажанні давати флешінтерв'ю їхньому YouTube-каналу. Про це Гагарін заявив у прямій трансляції матчу, яку вели на YouTube-каналі “Кривбасу”.

За словами Гагаріна, директор пресслужби “Динамо” Андрій Шахов сказав, що тимчасовий головний тренер клубу Олександр Шовковський не з'явиться в ефірі “Кривбасу”. Шахов нібито пояснив це тим, що вони не знаходяться у єдиному телепулі.

- Поки ми будемо говорити хто в пулі, а хто ні, то в нас не буде єдиного українського футболу. Зараз коли вся країна об'єдналася, разом боронимо країну від ворога, ділити когось на пули — це останнє, що ми повинні робити. Тому я ще раз звертаюся до всіх, об'єднуймось, змінюймо наш футбол на краще, робімо його краще, щоб після матчів у нас були позитивні емоції. Коли команда програє по грі — це все зрозуміло, а коли гра йде за полем — то це не дуже личить нам, — заявив Артем Гагарін.

Після цього Олександр Шовковський та головний тренер ФК “Кривбас” Юрій Вернидуб провели спільну післяматчеву пресконференцію.

На сайті та в соціальних мережах ФК “Динамо” Київ також з'явилася заява про те, що обов'язковою є присутність тренерів тільки на післяматчевій пресконференції. Інші післяматчеві інтерв'ю не є обов'язковими.

- Регламентною нормою є обов'язкова присутність на післяматчевій пресконференції представника тренерського штабу. На ній в.о. головного тренера «Динамо» Олександр Шовковський відповів на кожне поставлене журналістами питання. Навіть коли певні представники ЗМІ рішуче провокували тренера, в чому ви можете переконатися з офіційних джерел. Інші післяматчеві інтерв'ю не є обов'язковими, і YouTube-каналу ФК «Кривбас» в тому числі. Всі регламентні норми з боку ФК «Динамо» Київ були виконані — заявили в столичному футбольному клубі.

Удень 12 листопада «Динамо» перемогло «Кривбас» з рахунком 2:0 у виїзному матчі 14-го туру української Прем'єр-ліги. Це був перший матч «Динамо» під тимчасовим керівництвом Олександра Шовковського та перша перемога за останні пʼять матчів.

Источник материала
Поделиться сюжетом