Через атаку рф на Харків є пошкодження у розважальному комплексі - ОВА
Через атаку рф на Харків є пошкодження у розважальному комплексі - ОВА

Через атаку рф на Харків є пошкодження у розважальному комплексі - ОВА

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Російські війська під час удару по Харкову ввечері 12 листопада поцілили у землю біля одного з розважальних комплексів, пошкоджено ворота, а також є незначні пошкодження у ще одному розважальному комплексі. Про це повідомив у понеділок голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

"Учора ввечері, близько 19:23, ворог завдав ракетного удару, попередньо з С-300, по Шевченківському району Харкова. Зафіксоване влучання в землю біля одного з розважальних комплексів. Пошкоджено дерев'яні ворота. Також є незначні пошкодження у ще одному розважальному комплексі. Постраждалих немає", - написав Синєгубов у Telegram.

Деталі

Зі слів голови ОВА, протягом минулої доби російські окупанти продовжували обстрілювати прифронтові та прикордонні населені пункти області. Зокрема, під вогнем окупантів були Вовчанськ та Нестерне Чугуївського району, Новомлинськ, Куп'янськ-Вузловий, Синьківка, Кислівка, Крохмальне та Табаївка Куп'янського району.

Внаслідок удару керованою авіабомбою по селу Чернещина Ізюмського району пошкоджено приватний будинок, зазначив він.

"Постраждалих серед цивільного населення за добу не зафіксовано", - повідомив Синєгубов.

"На Куп'янському напрямку наші захисники за добу відбили 11 атак ворога в районах Синьківки, Петропавлівки, Іванівки та Кислівки", - вказав голова ОВА.

Доповнення

За даними Генштабу, протягом минулої доби загалом ворог завдав 7 ракетних та 34 авіаційних удари, здійснив 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Теги по теме
война Харьков и Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом