Група компаній Фірташа: Структура власності «Інтера» не змінюється
Група компаній Фірташа: Структура власності «Інтера» не змінюється

Група компаній Фірташа: Структура власності «Інтера» не змінюється

Перед новим головою правління акціонери «Інтера» поставили завдання покращити роботу каналу.

У пресслужбі групи компаній Дмитра Фірташа Group DF сказали, що зміна керівництва «Інтера» є звичайним операційним рішенням акціонерів. При цьому структура власності каналу не змінюється. Про це «Детектор медіа» розказав директор з корпоративних комунікацій Group DF Олег Арестархов.

Джерела «Детектор медіа» в органах влади повідомляють про те, що зміна керівництва свідчить про те, що канал взяла під контроль медійна команда Офісу президента. На прохання підтвердити це чи спростувати цю інформацію Олег Арестархов зазначив, що не коментує плітки.

Новий голова правління «Інтер» Олександр Пилипець  сказав, що зможе відповісти на запитання «Детектор медіа» після того як увійде у курс справ на каналі, і додав: «Нас всіх чекають зміни на краще. Зараз головне – перемога». Головне завдання, яке перед ним поставили акціонери – покращити роботу.

Також ДМ звернувся до члена Наглядової ради каналу Сергія Созановського з проханням розказати, які зміни чекають на канал після приходу нової команди.

 За інформацією «Детектор медіа», новий менеджмент прийшов на канал  ще кілька місяців тому. Влада не має намір  закривати «Інтер» або  конфіскувати його у власників.  Канал зараз потрібен для марафону. Його куруватиме, за інформацією джерел, медійна команда ОП. При цьому медіагрупа має фінансові проблеми та борги.

Новим головою правління «Інтер» призначено Олександра Пилипця. Крім того, до складу правління увійшли Олексій Романюта і Тарас Прозоровський, які працюють у керівництві «Інтеру» щонайменше з 2013 року, а також Олександр Адонін.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом