19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стало відомо, де зараз перебуває зрадниця Тетяна Денисова: не в Росії
Стало відомо, де зараз перебуває зрадниця Тетяна Денисова: не в Росії

Стало відомо, де зараз перебуває зрадниця Тетяна Денисова: не в Росії

Відома хореографка Тетяна Денисова була улюбленицею української публіки, коли займала суддівське крісло в популярному колись проєкті "Танцюють всі" на СТБ. З 2017 року вона працювала ще й у російських шоу. Та деякі українці змогли пробачити їй цей епізод у біографії, тож у 2021-му Денисова повернулася на українське телебачення як суддя нового танцювального проєкту. Саме тому повномасштабне вторгнення танцівниця зустріла в Києві, де на власні вуха чула звуки вибухів. Фани очікували, що зірка от-от і виступить проти війни, а вона тим часом тихенько повернулася до Москви та продовжила розважати громадян країни-терористки на пропагандистському каналі ТНТ.

Зараз Денисова зникла з інфопростору: перестала публікувати дописи в соцмережах, а в Росії вже давно не анонсують проєктів з її участю. Утім, 15 листопада зірка розмістила InstaStories, у якій показала вид зі свого вікна. Завдяки цим кадрам можна зрозуміти, де наразі перебуває мовчунка.

На оприлюдненому відео видно, що хореографка зараз не в Москві. OBOZ.UA за допомогою функції Google-пошуку за зображенням встановив, що пейзажі зі сторіс Денисової – це, цілком імовірно, Вісбаден – столиця федеральної землі Гессен на заході Німеччини. Вісбаден охрестили найбільш світським та елегантним німецьким містом.

Не будемо стверджувати, що Денисова перебуває саме там, але цілком логічно, що вона може мешкати якщо не в Росії, то в Німеччині. У цій країні танцівниця жила і працювала багато років з 2004-го, а за даними деяких джерел працює і досі. Зокрема, у Німеччині хореографка керувала колективом JB ballet, до складу якого входили лише українці.

Правда, якщо аналізувати Instagram артистки, то в графі "Інформація про обліковий запис" можемо побачити, що востаннє власник профілю перебував у Туреччині. Утім, ця геолокація також може вказувати, в якій країні Денисова реєструвала сторінку.

Зрадницька позиція Денисової не стала великим шоком для її колег. Вона – уродженка російського міста в Калінінградській області, проте з двох років жила в Севастополі, вищу освіту здобувала в Києві та й успішну карʼєру побудувала саме в Україні. Проте з 2017 року, як ми вже зазначили, танцівниця почала працювати в РФ. І це після анексії Криму, в якому вона виросла.

Зустрівши повномасштабну війну в Києві, Денисова, до речі, також тікала від російських ракет до Німеччини. Допомагав їй у цьому колега Макс Чмерковський. Згодом він говорив, що його анітрохи не здивував той факт, що танцівниця повернулася до Москви. За словами Макса, після спілкування з Тетяною він дійшов висновку, що в ній немає нічого українського: думок, поглядів, а тим більше любові до рідного краю.

Разом з тим Чмерковський все ж був шокований, що Денисова так швидко забула вибухи. Не минуло й трьох місяців після повномасштабного вторгнення, як вона засвітилася на ТНТ в суддівському креслі проєкту "Новые танцы".

Тим часом колишній чоловік танцівниці, український виконавець, фіналіст першого сезону "Х-Фактору" Олександр Кривошапко розкрив, що Денисова в грудні 2021-го відмовилася від українського громадянства й отримала російський паспорт.

Додамо, що Денисова виховує 14-річного сина Лева від українського акробата, фіналіста третього сезону шоу "Україна має талант" Іллі Страхова.

Як писав OBOZ.UA раніше, Олександр Кривошапко запевняв, що Денисова колись поливала брудом Москву. Проте саме там останні роки мешкає зрадниця.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом