Програма підтримки військових, ветеранів та їхніх родин "МХП Поруч" перемогла на Business Culture Award 2023
Програма підтримки військових, ветеранів та їхніх родин "МХП Поруч" перемогла на Business Culture Award 2023

Програма підтримки військових, ветеранів та їхніх родин "МХП Поруч" перемогла на Business Culture Award 2023

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Компанія МХП стала фіналістом і переможцем Business Culture Award 2023 завдяки програмі підтримки військових, ветеранів та їхніх родин "МХП Поруч". Про це повідомляє пресслужба компанії, передає УНН.

Деталі

Так, з початку повномасштабного вторгнення мобілізовано понад 2300 працівників МХП, з яких 167 вже повернулися до роботи. Соціальна адаптація та інтеграція ветеранів — спільний виклик та завдання кожної родини, громади бізнесу і держави, переконані в МХП.

«Саме тому МХП запустив «МХП Поруч» — комплексну програму підтримки військових та їхніх родин: від мобілізації до реінтеграції у цивільне життя.

Учора програму відзначили міжнародною нагородою International Business Culture Award, як найкращу ініціативу із корпоративної соціальної відповідальності. Оцінювало журі, у складі якого понад 50 світових бізнес-лідерів», - розповіли в МХП.

Зі слів журі, «МХП-Поруч» є неймовірною програмою про турботу і повагу, яка розчулила світових бізнес-лідерів до сліз. Про це розповіла директорка з комунікацій МХП Анастасія Зражевська, яка відвідала церемонію нагородження Business Culture Award 2023.

Також Зражевська зазначила, що програма підтримки ветеранів працює також для членів родин працівників МХП, жителів громад, де присутні підприємства та орендодавців.

Особливість «МХП-Поруч» полягає у тому, що для понад 2300 мобілізованих працівників МХП компанія пропонує системну підтримку — від виплати зарплат до допомоги військовим частинам, медичного супроводу пораненого і турботи про родини.

Для кожного ветерана, що працює в компанії, передбачена комплексна підтримка у адаптації, юридичних питаннях, професійній підготовці/рескілінгу, психологічній та медичній реабілітації, у розвитку соціальних зв’язків.

Крім того, при МХП працюють Центри взаємодії із військовими і ветеранами та координатори, завдання яких — індивідуальний супровід військових під час служби та після повернення до цивільного життя. Серед координаторів є ветерани, які самі є учасниками програми «МХП Поруч».

У МХП переконані, що кожна ситуація унікальна і потребує нешаблонних рішень. Так, наприклад, для одного з ветеранів створили нове робоче місце. До повномасштабного вторгнення Микола Гереженко працював підсобним робітником. Повернувся з фронту з важкими пораненнями, через які не міг виконувати свою роботу. Враховуючи надбаний у війні досвід прийняття рішень у складних ситуаціях, для Миколи створили нове робоче місце — завідувача господарського відділу.

Варто зазначити, що МХП — єдина українська компанія серед фіналістів і переможців Business Culture Award 2023.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращий роботодавець за версією студентів: МХП увійшов до трійки лідерів серед аграрних компаній

Довідка

МХП — міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій, виробник якісних і смачних продуктів харчування, що покращують життя споживачів. Працює у напрямах агро, виробництва продуктів харчування та ритейлу і має дочірні підприємства у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ та країнах ЄС. Акції МХП представлені на Лондонській фондовій біржі. Виробничі потужності компанії охоплюють більшість областей України, земельний банк становить 360 000 га.

Як кулінарна компанія МХП розвиває понад 15 продуктових брендів, зокрема “Наша Ряба”, “Апетитна”, “Легко!”, “Бащинський”, Skott Smeat, LaStrava, РябChick та інші. Спільно з партнерами МХП відкрили по всій Україні 1500 торгових точок різного спрямування. Це мережа магазинів кулінарних ідей “Мʼясомаркет”, заклади смачного безпечного фастфуду Döner Маркет, магазини “Їжа Свіжа”, “Наша Ряба”, “Українське курча”.

Теги по теме
Украина
Источник материала
loader
loader