13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Київщині благодійники передали молодим спортсменам екіпіровку для тренувань
На Київщині благодійники передали молодим спортсменам екіпіровку для тренувань

На Київщині благодійники передали молодим спортсменам екіпіровку для тренувань

Атлети і тренери з вільної, греко-римської та жіночої боротьби отримали екіпіровку від Асоціації спортивної боротьби Київської області, благодійного фонду Unity Foundation та Unity Sport.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Асоціації спортивної боротьби Київської області Малхаз Папіашвілі та опублікував короткий відеозвіт.

«Спільними зусиллями для підтримки борців! Асоціація спортивної боротьби Київської області спільно з благодійним фондом UnityFoundation і Unity Sport зробили чудовий внесок у підтримку борців та тренерів», – написав він.

За словами Папіашвілі, тренери та атлети отримали 70 комплектів спортивної екіпіровки.

«Відкриваємо нові можливості для розвитку та досягнень в цих видах спорту. Дякую тим, хто долучився!», – підсумував голова Асоціації спортивної боротьби Київської області.

Зокрема, місто Біла Церква з року в рік проводить Відкриті чемпіонати України з боротьби. У жовтні 2023 року місто прийняло Відкритий чемпіонат пам’яті видатних тренерів та на честь Героїв і Захисників України. Тоді у змаганнях взяли участь близько 500 атлетів, а під час урочистої частини відбулося нагородження Ірини Коляденко, яка представлятиме Україну на Олімпійських Іграх у 2024 році.

У грудні 2022 року в Білій Церкві був проведений Кубок України з вільної боротьби. В межах спортивного заходу Малхаз Папіашвілі надав 450 тисяч гривень на створення призового фонду для переможців та їхніх тренерів.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны