Хусити показали захоплення судна Galaxy Leader
Хусити показали захоплення судна Galaxy Leader

Хусити показали захоплення судна Galaxy Leader

Єменські хусити заявили, що їхньою ціллю будуть усі судна, що мають хоча б якийсь стосунок до Ізраїлю.

Єменські хусити опублікували відео захоплення судна Galaxy Leader із міжнародним цивільним екіпажем у Червоному морі. Про це телеканал Al Arabiya в соцмережі Х в понеділок, 20 листопада.

За словами речника підтримуваних Іраном хуситів Ях’ї Сареа, їхньою ціллю будуть усі судна, що мають хоча б якийсь стосунок до Ізраїлю.

Хусити опублікували в Х відео захоплення судна Galaxy Leader, де видно, як на судно сідає гелікоптер з озброєними бойовиками.

“Сцени якісної військової операції єменських військово-морських сил на ізраїльському кораблі, контроль над ним і доставлення до єменського узбережжя 19 листопада 2023 року”, – йдеться в повідомленні.

مشاهد للعملية العسكرية النوعية للقوات البحرية اليمنية على السفينة الإسرائيلية والسيطرة عليها واقتيادها إلى الساحل اليمني – 19-11-2023م

— الإعلام الحربي اليمني (@MMY1444)

Нагадаємо, єменські хусити захопили вантажне судно Galaxy Leader із міжнародним цивільним екіпажем у Червоному морі. Судно йшло під прапором Багамських островів.

Додамо, що недавно американський есмінець Thomas Hudner перехопив над Червоним морем безпілотний апарат, запущений із Ємену.





Теги по теме
Видео Израиль
Источник материала
loader
loader