19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відома українська акторка Анастасія Цимбалару зʼявилась в російському серіалі: зірка пояснила в чому причина
Відома українська акторка Анастасія Цимбалару зʼявилась в російському серіалі: зірка пояснила в чому причина

Відома українська акторка Анастасія Цимбалару зʼявилась в російському серіалі: зірка пояснила в чому причина

Акторка не приховує, що раніше працювала на Росію.

31-річна акторка театру та кіно Анастасія Цимбалару пояснила, чому на російському каналі транслюють серіал в якому вона знялася для однієї з ролей.

Відверте зізнання акторка зробила в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Зірка українського серіалу "Жіночий лікар" не заперечує, що в серіалі, який днями презентували на одному із російських каналів, знімалася дійсно вона.

Анастасія Цимбалару розповіла, що була здивована, коли отримувала від своїх шанувальників повідомлення про вихід серіалу на російському ТБ. Їй довелося виправдовуватися та пояснювати, що зйомки були зроблені задовго до всіх подій.

Цимбалару відзначає, що цей проект був знятий ще до початку повномасштабної війни в Україні і, на жаль, він не єдиний, де вона брала участь. Чому продюсери вказали дату випуску 2023 року акторка не знає, але переконує, що давно немає ніяких стосунків з країною-агресором.

Акторка зізнається, що є декілька російськомовних проектів в яких вона брала участь до усіх подій в країні, про які вона зараз шкодує. Серед них є і успішні проекти, однак, вона мріє про них забути. Вона не озвучує їх назви, щоб українці не переходили дивитися чи шукати їх в мережі.

Цимбалару наголошує, що не хоче, щоб вони бачили її поряд з російським пиками.

Акторка також зізналася, що після початку повномасштабної війни в Україні її акторська діяльність повністю змінилася. Якщо раніше Анастасія знала, що з початку року в неї все розписано до середини літа, то коли все почалось, всі проекти стали на паузу. Сьогодні її діяльність по трішки почала повертатися в ритм, однак вона не може сказати, що вона відчуває себе зараз активною в своїй діяльності.

Раніше Фокус писав про масштабний допрем'єрний показ фільму "Перший код".

Теги по теме
актер сериал
Источник материала
Поделиться сюжетом