На війні загинув віцепрезидент Федерації шахів України
На війні загинув віцепрезидент Федерації шахів України

На війні загинув віцепрезидент Федерації шахів України

На війні загинув віцепрезидент Федерації шахів України Артем Сачук із Житомира.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив ректор Державного університету «Житомирська політехніка» Віктор Євдокимов.

«Загинув Артем Сачук – випускник Державного університету «Житомирська політехніка» за спеціальністю «Облік і аудит» (27.11.1984 – 26.11.2023)… У Артема багато професійних регалій та здобутків. Він досяг успіхів у бізнесі, керував Агенцією регіонального розвитку Житомирської області, працював в Офісі реформ Кабінету Міністрів України, був віцепрезидентом Федерації шахів України. Артем Сачук співпрацював як стейкхолдер з Житомирською політехнікою, брав участь у розвитку університетських освітніх програм, завжди мав свою думку і сміливо її висловлював, був небайдужим до життя університету», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Сачук приєднався до лав ЗСУ у березні 2022 року. Він був нагороджений медаллю «За військову службу Україні» за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

Як повідомляв Укрінформ, на російсько-українській війні загинув шахіст, суддя і тренер з Житомира Роман Хитрич.

Теги по теме
война Вооруженные силы Украины Смерть
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader