Ілон Маск перебуває з візитом в Ізраїлі
Ілон Маск перебуває з візитом в Ізраїлі

Ілон Маск перебуває з візитом в Ізраїлі

Маск разом із Нетаньяху відвідав один із кібуців, які постраждали від нападу бойовиків ХАМАС.


Американський мільярдер Ілон Маск, якого звинувачують у посиленні антисемітизму у соцмережі Х, прибув у понеділок, 27 листопада до Ізраїлю. Про це  The Times of Israel.

Маск разом із прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху відвідав південний кібуц Кфар-Аза, в якому бойовики ХАМАС під час нападу 7 жовтня вбили щонайменше 52 мешканців. 

“Під час відвідин кібуца Маск побачив жахи нападу ХАМАСу, під час якого терористи штурмували громаду і близько 20 інших населених пунктів, вбивали і спалювали цілі сім’ї і викрадали десятки мирних жителів в Газу”, – пише видання.

 

Маск також почув історію 4-річної ізраїльсько-американської дівчинки Авігайль Ідан, яка була викрадена в Газу і 26 листопада звільнена в рамках угоди про звільнення заручників.

 

Reuters , що влада Ізраїлю заявила про досягнення домовленості щодо використання супутникового зв’язку, що надається Starlink, у Секторі Газа.

 

Президент Ізраїлю Іцхак Герцог призначив зустріч із Маском на післяобідній час. У ній також візьмуть участь родичі заручників, яких утримує ХАМАС у Газі, і буде обговорено “необхідність боротьби зі зростанням антисемітизму в інтернеті”. Прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху також має обговорити з Маском аспекти безпеки штучного інтелекту.

 



Теги по теме
Израиль
Источник материала
loader
loader