19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Координатор руху проти п'яної їзди опинився на обкладинці "Ухилянта"
Координатор руху проти п'яної їзди опинився на обкладинці "Ухилянта"

Координатор руху проти п'яної їзди опинився на обкладинці "Ухилянта"

У коментарях знову розгорілася дискусія про присутність чоловіка на обкладинці

Колишній координатор руху "Пітбуль", який виступав проти п'яної їзди, Олексій Павловський потрапив на обкладинку вісімнадцятого номера журналу "Ухилянт".

Джерело: Facebook Петра Сазонова.

Деталі: Один з коментаторів обурився новою обкладинкою, заявивши Сазонову, що "ті люди, яких ти ліпиш на обкладинку, жодного відношення до ухилянтів насправді не мають". Однак інший коментатор з ім'ям Олександр Александрович заявив, що чудово знайомий з Павловським, і озвучив низку звинувачень у бік ексактивіста.

Цитата Александровича: "На обкладинці головний чорт. Мутився з грантів ГОшек. Потім працював на каналі у ОПЗЖ. А коли оголосили про закриття кордонів, звалив у США, де сидить досі нижче за траву. Я знаю його чудово особисто. Чортила той ще" .

Більш детально: Журнал "Ухилянт" – проєкт військовослужбовця та фотографа Петра Сазонова. Він створює журнальні обкладинки з військовозобов'язаними чоловіками, які втекли від мобілізації чи ображали українських захисників. На обкладинках опинилися відомі українські зірки, як от актор Дмитро Ступка та репер Потап, а також інші чоловіки.

Источник материала
Поделиться сюжетом