13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Маємо беззаперечні докази": Кондартюк розповів, хто стоїть за отруєнням дружини Буданова
"Маємо беззаперечні докази": Кондартюк розповів, хто стоїть за отруєнням дружини Буданова

"Маємо беззаперечні докази": Кондартюк розповів, хто стоїть за отруєнням дружини Буданова

Служба зовнішньої розвідки України отримала незаперечні докази того, що за отруєнням дружини керівника ГУР Мар'яни Буданової стоять російські силовики. "Почерк" замаху свідчить про причетність ГРУ РФ.

Про це в ефірі національного телемарафону UA разом екс-глава української зовнішньої розвідки Валерій Кондратюк. У цьому випадку спецслужби країни-агерсора застосували миш'як.

"Ознаки таких компонентів як миш'як та ртуть вже неодноразово фіксувалися західними спецслужбами за інших випадків отруєння, за якими стояла ГРУ", – зазначив гість ефіру.

На цьому фоні українські правоохоронці розцінюють отруєння Мар'яни Буданової як замах на вбивство. Слідство продовжується.

Нагадаємо, про отруєння дружини глави українського ГУР стало відомо 28 листопада. У жінки діагностували отруєння важкими металами.

Як повідомляв OBOZ.UA, за словами радника голови ОП Подоляка, отруєння Маріанни Буданової пов'язане з пошуком Росією інструментів впливу на ситуацію в Україні. Подібні методи притаманні російським спецслужбам, тим більше, що низка наших чиновників "викликає досить сильні почуття у політичних еліт РФ".

"Довести нас до максимального депресування і, безумовно, створити безлад у будь-якому вигляді. Що для цього потрібно? Інформаційні провокації, спекуляції, технологічні отруєння, бо це, до речі, притаманне російським спецслужбам", – зазначив він.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом