Як дізнатися, хто відписався в Instagram: сервіси та застосунки
Як дізнатися, хто відписався в Instagram: сервіси та застосунки

Як дізнатися, хто відписався в Instagram: сервіси та застосунки

Кількість підписників у соціальних мережах стала сьогодні інструментом для кількісної оцінки впливу людини в її цифровому середовищі, і тому важливо відслідковувати кількість фоловерів в Instagram. Факти ICTV розповідають про можливі способи, які допоможуть дізнатися, хто відписався від вашого акаунту в Instagram.

Як дізнатися, хто відписався в Instagram – найкращі способи

У принципі, дізнатися, хто відписався від вашого акаунту в Instagram, неможливо, оскільки платформа не повідомляє, якщо хтось вирішив перестати бути вашим підписником. У статистиці бізнес-акаунтів також не вдасться подивитися, хто саме передумав стежити за вашим акаунтом. Там можна побачити лише загальну інформацію про кількість нових фоловерів.

Звісно, якщо у вас підписників небагато, їхній список можна перевірити вручну. Але якщо йдеться про тисячі, це навряд чи можливо.

Зараз дивляться

Залишається єдиний варіант – використовувати сторонні вебсервіси та додатки. Але це має кілька мінусів: 

  • Небезпека – такі додатки вимагають авторизації з логіном і паролем від Instagram, тобто є великий ризик злому вашого акаунту. 
  • Обмеженість – побачити фоловерів, які покинули вас, можна тільки за час роботи програми, тобто дізнатися, хто перестав бути ним до цього, неможливо.

Тому навіть якщо ви вирішите використовувати сторонні додатки, робіть це обережно.

Вебсервіси

В інтернеті існує маса сервісів, що пропонують обчислити користувачів, які відписалися. Наприклад, один з них – – показує статистику акаунту, допомагає створювати чорні списки підписників і робити відкладений постинг. У безкоштовній версії можна підключити лише один акаунт. Для зняття обмеження доведеться придбати платну підписку, яка коштує від $7,5 до $75 на місяць.

Додатки на Android

Додатки для Android, які допомагають дізнатися, хто відписався в Instagram, розміщуються в Play Market. 

– допомагає масово відписатися від тих, хто не стежить за вашим акаунтом. Програма не надсилає повідомлення про це, але показує такі профілі в загальному списку. Підписка на додаток коштує $4,99 на місяць.

– дає змогу побачити комплексну аналітику акаунту і показує тих, хто:

  • відписався від вас;
  • не підписався на вас взаємно;
  • заблокував ваш профіль;
  • переглядав ваші сторіс;
  • дивиться ваші сторіс найчастіше;
  • заходить у ваш профіль і не залишає активних реакцій;
  • формує звіти про ваші пости і показує найефективніші.

Базові функції додатка є безкоштовними, а щоб отримати додаткові, потрібно придбати підписку ціною $1,99 – $23,88 на місяць.

Додатки на iOS

В App Store теж доступно кілька додатків. Один із найпопулярніших – . Головне завдання програми – це саме відстеження підписок і відписок від акаунта Instagram. Ви зможете отримувати миттєві повідомлення про такі дії, а також всього за кілька кліків відписатись від невзаємних підписників.

Теги по теме
Instagram Интернет
Источник материала
Поделиться сюжетом