Нардеп Єфімов складає мандат: що відомо про політика
Нардеп Єфімов складає мандат: що відомо про політика

Нардеп Єфімов складає мандат: що відомо про політика

Нардеп, голова депутатської групи Відновлення України Максим Єфімов заявив про складання мандату, зазначивши, що разом з командою наразі максимально залучений у процеси збереження промислового та економічного потенціалу Краматорська.

Про це він повідомив у , наголосивши, що “депутатська діяльність потребує дуже багато часу”.

Він пояснив, що від початку повномасштабної війни зосередився на політиці “масштабних трансформацій” Краматорська. Проте зараз, за його словами, ситуація змінилася.

Зараз дивляться

– Втім, відчуваю, як війна щодня зменшує вагу інституцій. Посилюючи запит на персональне лідерство, яке полягає у здатності забезпечити людям безпеку, економічну активність і соціальний захист. Лідерство не потребує формального статусу. Але – вимагає особистого залучення у процеси, готовності супроводжувати їх на усіх етапах, аж до фінального, – сказав Єфімов.

Він наголосив, що у співпраці з місцевою владою “збудував ключовий прифронтовий вузол країни”.

– Він став прихистком для десятків тисяч цивільних переселенців. Хабом, що забезпечує потреби наших військових. Наразі команда максимально залучена у процесах збереження промислового та економічного потенціалу міста. Зокрема, шляхом релокації потужностей, з облаштуванням на нових місцях наших спеціалістів – найціннішого активу української перемоги, – заявив він.

За словами Єфімова, через це виник брак часу на інші сфери життя, зокрема депутатську діяльність. Тому Єфімов ухвалив рішення скласти депутатський мандат.

Що відомо про Єфімова

Політична кар’єра Максима Єфімова почалася у 2007 році у Партії регіонів.

У 2014 році Єфімов вийшов з Партії регіонів і був обраний на парламентських виборах як самовисуванець. У 2019 році знову був обраний до парламенту як безпартійний, а з грудня 2019 року став членом депутатської групи Довіра.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Єфімов також є власником ПАТ Донбасенерго, яка має у своєму складі дві теплові електростанції – Старобешівську ТЕС, яка зараз знаходиться під контролем окупантів, та Слов’янську ТЕС.

Крім того, широко відомим Єфімов став у 2019 році, коли придбав конгресно-виставковий центр Парковий у Києві.

Фото:

Теги по теме
Верховная Рада нардепи
Источник материала
Поделиться сюжетом