2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Києві чоловік вистрибнув із вікна багатоповерхівки та впав на козирок під'їзду
У Києві чоловік вистрибнув із вікна багатоповерхівки та впав на козирок під'їзду

У Києві чоловік вистрибнув із вікна багатоповерхівки та впав на козирок під'їзду

Причини та обставини трагедії належить встановити слідству

У п’ятницю, 1 грудня, у Дніпровському районі Києва чоловік вистрибнув із вікна багатоповерхівки. Очевидцями трагедії стали випадкові перехожі, на очах у яких усе й сталося.

Про це повідомив київський телеграм-канал "Лівий берег Київ". Відео у соцмережі опублікували люди, які стали безпосередніми свідками суїциду.

Так, на вулиці Микільсько-Слобідській, 6/2 із вікна п’ятого поверху вистрибнув чоловік. За попередніми даними, перед стрибком він довго щось кричав, а потім упав із висоти. Трагедія сталася на території багатоповерхового будинку, розташованого неподалік від станції метро "Лівобережна".

Чоловік приземлився на козирок під’їзду і нерухомо лишився там лежати. Які травми він отримав і чи помер від них — невідомо.

Причини та обставини трагедії належить встановити слідству.

Трагедія сталася неподалік станції метро "Лівобережна"

Як раніше повідомляв "Телеграф", у столиці почастішали випадки падіння людей з висоти. Так, на початку листопада в Солом’янському районі Києва сталася трагедія — з відкритого балкона, розташованого на восьмому поверсі, випала молода людина. Він, на жаль, загинув.

А буквально днями стало відомо про те, що у Шевченківському районі столиці з вікна багатоповерхівки випав молодий хлопець. Від отриманих травм він помер на місці події.

Також у Печерському районі Києва молодий чоловік упав із висоти. Очевидці викликали медиків швидкої допомоги, проте від отриманих травм людина померла на місці події.

Теги по теме
Киев Криминал
Источник материала
Поделиться сюжетом