12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Розвідка повідомила про стан отруєної дружини Буданова
Розвідка повідомила про стан отруєної дружини Буданова

Розвідка повідомила про стан отруєної дружини Буданова

Дружина глави Головного управління розвідки Міноборони України Маріанна Буданова та офіцери розвідки, які були отруєні, наразі пройшли лікування в українській клініці. Про це повідомив представник розвідки Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону.

«Стан здоров'я зараз задовільний пройдений курс лікування в українській клініці і завдяки, тому що вчасно звернулись і зреагували, завдяки професійності українських лікарів», – йдеться у заяві.

За словами Юсова, зараз все добре, але в подальшому буде продовжений медичний нагляд, регулярні обстеження і це тривалий процес. «Це складні такі випадки і потребують постійного спостереження, сподіваємося що нічого не загрожує», – додав Юсов.

Також Юсов повідомив, що зараз триває внутрішнє розслідування, ним займається підрозділ власної безпеки Головного управління розвідки Міноборони України і цим питанням ретельно займаються спеціалісти.

Раніше керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що його дружина Маріанна наразі проживає разом з ним у його робочому кабінеті.

Також генерал-лейтенант, голова Служби зовнішньої розвідки у 2020−2021 роках, начальник ГУР у 2015−2016 роках Валерій Кондратюк повідомив, що під час проведення аналізу Будановій були виявлені такі метали, як миш’як і ртуть.

Источник материала
Поделиться сюжетом