До вбивства «ексдепутата ЛНР» Попова причетна СБУ – ЗМІ
До вбивства «ексдепутата ЛНР» Попова причетна СБУ – ЗМІ

До вбивства «ексдепутата ЛНР» Попова причетна СБУ – ЗМІ

До вбивства «ексдепутата ЛНР» Попова причетна СБУ – ЗМІ

Зазначається, що він керував незаконними збройними формуваннями і вбивав українців.

Сьогодні 6 грудня у тимчасово окупованому Луганську вибухнув автомобіль, в якому знаходився так званий «колишній депутат Народної Ради» терористичної організації «ЛНР» Олег Попов. Попередньо, до його ліквідації причетна Служба безпеки України.

Вибух стався у центрі міста поблизу стадіону «Авангард», повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Він додав, що Попов раніше був керівником окупаційного «парламентського комітету з питань державної безпеки і оборони, роботи правоохоронних органів і судової системи, законності, захисту прав та свобод людини і громадянина».

Як зазначили в слідчому комітеті Росії, в автомобілі Попова здетонував невстановлений вибуховий пристрій. Там вирішили відкрити кримінальну справу за статтею «терористичний акт».

Згідно джерел «Суспільного», Попова ліквідували представники СБУ, які наголосили, що «це була цілком законна ціль».

«Спочатку пропагандисти повідомляли, що він отримав важкі поранення, а потім визнали, що він помер. Це була цілком законна ціль, адже до депутатства Попов керував багатьма російськими добробатами, очолював незаконні збройні формування та вбивав українців», - йдеться у коментарі.

Співрозмовник видання NV у спецслужбі підкреслив, що «підрив керівника - це найкраща реклама ефективності роботи цього комітету».

Нагадаємо, імовірно, працівники СБУ сьогодні також ліквідували підозрюваного у держзраді екснардепа від партії «ОПЗЖ» Іллю Киву, який переховувався у Росії.

Источник материала
Поделиться сюжетом