У Луганську підірвали авто зрадника Попова
У Луганську підірвали авто зрадника Попова

У Луганську підірвали авто зрадника Попова

У середу, 6 грудня, в тимчасово окупованому Луганську підірвали авто колаборанта, "депутата ЛНР" і керівника комітету силового блоку Олега Попова. Вибух пролунав біля стадіону "Арсенал". За попередньою інформацією, він отримав важке поранення. Пізніше російські ЗМІ повідомили, що Попов не вижив.

Про вибух повідомили російські пабліки. Писали, що Попову знову вдалося вижити, але він отримав поранення. Яким його стан - поки що невідомо. Але вже за кілька хвилин пропагандисти з "РIA Новости" з посиланням на власні джерела проінформували - не вижив.

Окупаційна влада заявляє, що відкрила кримінальне провадження за теракт. На цей час все ще гасять полум'я - автомобіль горить.

Це був не перший замах на зрадника України. У вересні 2022 року ЗМІ навіть писали про його смерть від вибуху. Але той, на диво, воскрес і ще рік пожив.

Раніше в окупованому Росією Луганську підірвали автомобіль із так званим "депутатом Народної ради ЛНР" Михайлом Філіпоненком, він загинув. Слідком РФ заявив, що вибух невстановленого вибухового пристрою стався під дном автомобіля.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны