20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Папа Карло полагодить": Дубінський показав травми в суді та викликав жарти українців
"Папа Карло полагодить": Дубінський показав травми в суді та викликав жарти українців

"Папа Карло полагодить": Дубінський показав травми в суді та викликав жарти українців

Дубінський пройшов обстеження

Народний депутат Олександр Дубінський, який заявив, що його нібито побили у СІЗО, пройшов рентген. За його словами, медики виявили у нього травми.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі. Згідно з заявою депутата, яку він зробив, посилаючись на медичний висновок, під час проходження рентген-обстеження у нього виявили перелом десятого та одинадцятого ребер.

Свій пост Дубінський також підкріпив відео із зали суду, де він показував результати "побиття". На ньому він демонструє область на тілі, де в нього залишився великий синець. Він нібито залишився після "побиття", з моменту якого минуло вже 5 днів.

Варто зазначити, що заяви Дубінського досить іронічно зустріли у мережі. Так, наприклад, відомий активіст і волонтер Сергій Стерненко написав : "Рот наче цілий". Звичайні користувачі також були не скупі на іронію:

Нагадаємо, у правоохоронних органах спростували заяву Дубінського, що він нібито був побитий у СІЗО. Там кажуть, що не знайшли на його тілі жодних ушкоджень.

Зараз нардеп є фігурантом трьох справ — перша справа Дубінського стосується його виїзду за кордон під приводом батька на лікування. Під час поїздки подруга "спалила" його спільний з нею відпочинок у Барселоні. Друга справапроти Дубінського – про організацію схеми для незаконного виїзду чоловіків за кордон.

13 листопада йому було вручено ще одну підозру, вже у справі про державну зраду. За матеріалами слідства він мав позивний "Буратіно" і входив до складу злочинної організації, сформованої головним управлінням генштабу збройних сил росії.

Як повідомляв "Телеграф", Печерський суд Києва наклав арешт на майно Дубінського.

Теги по теме
Украина СИЗО
Источник материала
Поделиться сюжетом