Відомий актор порадив колегам поїхати в Бахмут та Авдіївку і розповів про "містику" на нулі
Відомий актор порадив колегам поїхати в Бахмут та Авдіївку і розповів про "містику" на нулі

Відомий актор порадив колегам поїхати в Бахмут та Авдіївку і розповів про "містику" на нулі

Популярний український актор Михайло Кукуюк з 2014 року їздить з виступами на підтримку ЗСУ по військових частинах та шпиталях. Актор розповів, що відчуває, перебуваючи час від часу на лінії зіткнення.

У розмові з OBOZ.UA Михайло Кукуюк зізнався, що на нулі з ним стаються дуже дивні речі. Актор також порадив своїм колегам їздити на фронт та збирати історії воїнів, бо "кожен з них – це готовий сценарій".

"От знову їду до хлопців післязавтра, я мобільний – зібрався та й поїхав, – каже Михайло Кукуюк. – Цікаве вам зараз скажу: цими виступами не тільки прагну допомогти нашим воїнам переключитися, передусім – себе розраджую. На нулі зі мною стається дуже дивна історія: неймовірно заспокоююсь. Не знаю чому: Дружківка, Бахмут, Авдіївка… Там я спокійно сплю. І гумор там гостріше сприймається. А скільки його там! Мені здається, що нашим кіновиробникам треба їздити і збирати історії. Там кожен боєць – це готовий сценарій. Жоден "рядовий Раян" не зрівняється".

Актор згадав свій перший виступ перед військовими: "Внутрішній глибокий видих, неймовірне задоволення від того, що при ділі. Поряд – красивенні люди у військовій формі, неймовірно гарна місцевість. Я навіть вирішив прогулятися по травичці. Але хлопці за руку вчасно вхопили: "Тут міни, "пелюстки" розкидані кругом".

Михайло Кукуюк – відомий актор кіно та дубляжу, музикант, телеведучий. Працює в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка. Від початку вторгнення Росії в Україну разом із іншими акторами театру почав їздити з концертами на підтримку ЗСУ. Співає бійцям свої сатиричні пісні та декламує вірші. Деякі з них звучать у музичній виставі Театру Франка "Музи не мовчать". Катерина Артеменко, Валерій Величко, Михайло Кукуюк, Михайло Матюхін виконують на сцені свої авторські пісні, які написали в період війни. Також у постановці звучать стрілецькі пісні. Про це розповів в одному з нещодавніх інтерв’ю головний режисер театру Франка Дмитро Богомазов: "Актори виконують стрілецькі пісні, які свого часу вкрали більшовики, переробили тексти та співали як революційні. Наприклад, "Там, вдали за рекой, загорались огни" – насправді українська стрілецька пісня. Ми повертаємо своє".

Повне інтерв’ю з Михайлом Кукуюком читайте на OBOZ.UA в неділю, 10 грудня.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом