Знімався з Роговцевою та Степанковим. Український актор перелічив "гниленьких" російських акторів, які співали дифірамби Києву
Знімався з Роговцевою та Степанковим. Український актор перелічив "гниленьких" російських акторів, які співали дифірамби Києву

Знімався з Роговцевою та Степанковим. Український актор перелічив "гниленьких" російських акторів, які співали дифірамби Києву

Популярний актор Михайло Кукуюк розповів про російських колег, які раніше охоче приїжджали до Києва зніматися, а тепер затято підтримують путінську агресію. За словами артиста, чи не найвідоміший в РФ ура-патріот Володимир Машков свого часу знімався в Україні з легендами української сцени.

Актор також розкрив подробиці історії, як негідно повівся з українським колегою актор Костянтин Хабенський. Про це Михайло Кукуюк розповів в інтерв’ю OBOZ.UA.

"Я пам’ятаю, як вони приїжджали, як до них тут ставилися. Машков знімався у Балаяна в Києві разом з Костем Степанковим та Адою Роговцевою. А Безруков – у "Матчі смерті" про події під час війни в Києві, – каже Кукуюк. – Правда, чогось там весь час плаче: кон'юнктивіт, чи що? (Сміється.) Щоб викликати сльози в глядача, не треба так награно ридати в кадрі".

"У мене є знайомі, які свого часу дуже полюбляли фільми з тим же Безруковим. Я не вшарював, не розумів цього, – продовжує артист. – Оця "Бригада" – ну про що це? Люди, які пройшли серйозні 90-ті, розуміють, що романтизувати бандитів – маячня. Це були злодії, ґвалтівники, вбивці. Абсолютно негарні люди. Росіяни зараз зробили новий серіал "Слово пацана". Я пам'ятаю цих казанських, стикався з ними особисто. Річ у тому, що мені першу операцію на очах робили в Москві. І до мене на Київському вокзалі, коли їхав додому, вони вчепилися – це страшні люди. Але трохи злякалися, бо в мене після операції око було сильно надуте, пішли геть. Замість того, щоб думати про автономію – боротися за відділення Татарстану від Росії, вся їхня звитяга та мужність пішли на те, щоб бити морди. В Москву поїхати – вибивати гроші на вокзалах. Оце і все, що можуть".

"Про Хабенського взагалі мовчу, – додає Кукуюк. – Один мій знайомий актор знімався з ним у спільній картині і попросив сфотографуватися разом. Той каже: давай. А це був час, коли знімали ще на "мильниці". Актор зробив фото, а коли забирав з фотостудії знімки, побачив, що російський колега, його обіймаючи, іншою рукою показує середній палець в об’єктив. Я спочатку не повірив, мовляв, бути не може, він же з Петербурга, ніби інтелігентного міста. А потім побачив світлину. Отакі вони гниленькі".

До слова, Костянтин Хабенський кілька років тому в інтерв’ю популярному російському блогеру Юрію Дудю зізнався, що його улюблене місто за кордоном – Київ, а в січні цього року звільнив із МХТ імені Чехова зірку серіалу "Кухня", актора Дмитра Назарова, який на своєму YouTube-каналі відкрито висловлювався проти російської агресії в Україні.

Повне інтерв’ю з актором Михайлом Кукуюком читайте на OBOZ.UA тут.

Раніше OBOZ.UA писав, куди зникла і де зараз живе акторка Даша Волга, яка зустріла вторгнення в Москві, куди приїхала по російський паспорт.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом