2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка "Дизель Шоу" Глущенко розповіла, як чоловік налякав її, вивозячи поранених із передової
Зірка "Дизель Шоу" Глущенко розповіла, як чоловік налякав її, вивозячи поранених із передової

Зірка "Дизель Шоу" Глущенко розповіла, як чоловік налякав її, вивозячи поранених із передової

Зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко після повномасштабного вторгнення Росії в Україну залишила країну разом із маленьким сином Тамерланом, а її чоловік Олег Збаращук став волонтером та їздив на передову, вивозячи поранених з поля бою. За словами Яни, в одній з таких поїздок чоловік сильно налякав її, різко перервавши їхню телефонну розмову.

- Одного разу відбулася ситуація, що дуже мене налякала. Ми говорили по телефону, він закричав: «В укриття!» - і зв’язок зник. У цей момент у мене просто підкосилися ноги. Але вже через дві хвилини чоловік передзвонив і продовжив розмову, ніби нічого й не трапилося. Скажу, що я дуже пишаюся своїм чоловіком, тим, що він разом із медичною організацією вивіз дуже багато поранених. Його команда справді врятувала життя багатьом людям. Щиро пишаюся ними. Потім він повернувся до Києва і продовжив свою волонтерську діяльність. Разом із гуртом «ТіК» вони їздили до військових, підтримували їх, - поділилася Глущенко в інтерв'ю KP.UA.

Артистка зізналася, що з перших днів повномасштабного вторгнення її чоловік був у Вінниці, де зустрічав потяги з евакуйованими людьми та привозив їм їжу протягом двох місяців. Пізніше обранець зірки потай від неї почав їздити на схід у складі медичної організації. Спочатку як водій, а потім очолював підрозділи.

- Одного разу я йому зателефонувала, і він сказав, що якийсь час, близько тижня, буде не на звʼязку, бо треба поїхати на захід України. Я одразу зрозуміла, що чоловік щось від мене приховує. Через деякий час коханий зателефонував мені і сказав: «Я їду в складі медичної організації на схід, на «нуль». Буду вивозити поранених із лінії зіткнення». Він був на трьох напрямках: Слов’янськ, Бахмут, Краматорськ. Загалом пробув там 4 місяці - спочатку як водій, а згодом очолював підрозділи. Власне кожен день я проживала зі страхом, бо дуже за нього переживала. Але, звісно ж, вірила, що все буде добре.

Яні Глущенку 37 років. Вона відома українським глядачам як актриса гумористичної програми "Дизель шоу", а також за ролями в серіалах "Папаньки", "Рятувальники Алупки" та "Грічанка", скетч-шоу "Це кохання", "На трьох" та "Вижити за будь-яку ціну". Артистка понад шість років перебуває у шлюбі з продюсером гурту "ТіК" та концертним директором "Дизель-шоу" Олегом Збаращуком.

Источник материала
Поделиться сюжетом