Зірку "Останнього москаля" призвали в ЗСУ в 54 роки: актор уже пішов воювати
Зірку "Останнього москаля" призвали в ЗСУ в 54 роки: актор уже пішов воювати

Зірку "Останнього москаля" призвали в ЗСУ в 54 роки: актор уже пішов воювати

Актор Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Володимир Ніколаєнко нині змінив сцену на окопи та вирушив воювати з російськими загарбниками. Народного артиста Ураїни призвали до ЗСУ в 54 роки. 

Про це розповів колега актора Богдан Бенюк в інтервʼю для YouTube-каналу "Різні люди". За його словами, він ділив разом із Ніколаєнко гримерку, а тепер той став воїном і боронить Україну на передовій. 

"Зараз пішли й народні артисти воювати. Ось буквально Володимир Ніколаєнко з однієї гримерки пішов воювати. У 54 роки його призвали", – поділився Бенюк. 

66-річний народний артист підкреслює, що намагається допомагати колезі та підтримувати його. 

"Звичайно, стараємося підтримувати. Але те, що ми збираємо, ми розуміємо, що ця підтримка точкова йде, але все одно потрібно це робити", – прокоментував Богдан Михайлович. 

Володимир Ніколаєнко народився 10 жовтня 1969 року в Києві. У 1995-му закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого. Одразу після цього на запрошення художнього керівника театру імені Франка Сергія Данченка вступив до його трупи.

Українському глядачеві Ніколаєнко також відомий як зірка багатьох фільмів і серіалів. Зокрема, його акторська гра стала окрасою комедійних серіалів "Останній москаль", "Великі вуйки", "Свати 2" та інших.

Як писав OBOZ.UA раніше, фронтмен відомого українського рок-гурту O.Torvald Женя Галич, який після 24 лютого поповнив лави ЗСУ, мав вирушити в тур Північною Америкою разом із колегами з гурту "Друга ріка". Утім, до публіки вийшов лише другий колектив. Музикант повідомив, що йому довелося скасувати свої виступи та повернутися на фронт через "напружену ситуацію в Україні" за наказом військового керівництва.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом