2+2 покаже екшн-серіал «Ангели-2» про роботу елітного спецзагону
2+2 покаже екшн-серіал «Ангели-2» про роботу елітного спецзагону

2+2 покаже екшн-серіал «Ангели-2» про роботу елітного спецзагону

З 12 грудня о 17:00 на телеканалі 2+2 стартує показ другого сезону екшн-серіалу «Ангели». Це продовження історії про особливий спецзагін у структурі МВС, якому доручають надсекретні та ризиковані завдання — захист важливих для слідства свідків, відомих політиків чи бізнесменів.

За сюжетом, зрада одного з бійців призвела до фатальних помилок, серії провальних спецоперацій і втрати кількох членів команди. Але на цьому випробування для загону не закінчуються. «Невідомий», а тому ще більш небезпечний, ворог бажає довести свій план помсти до кінця і знищити «Ангелів». Він знає методи їхньої роботи та усі слабкі місця, а головне — готовий піти на все, ризикувати і битися до останнього, аби досягти своєї мети.

Серіал «Ангели-2» знімали до повномасштабної війни, прем’єра відбулася у 2021 році на телеканалі 2+2.

Головна інтрига серіалу — повернення бійця команди «Ангелів» Дениса, якого вбили у фіналі першого сезону.

«Мені казали, що мій персонаж воскресне, як Джон Сноу, але я не надто вірив. Бо такий сюжетний хід не властивий нашому кіно. Однак Денис таки «воскрес», — розповів актор Євген Олійник, який зіграв цю роль. — Денис для мене — повсталий з пекла. Людина зі зламаною долею, яка шукає справедливості. Своєї особистої. Для мене зрозуміла й виправдана кожна дія мого персонажа, навіть коли це за межею». 

У другій частині, як і в попередній, головну жіночу роль виконала Анастасія Капінус. Перед зйомками акторка пройшла спецпідготовку й навіть почала займатися боксом.

«Перед зйомками була можливість тренуватися з каскадерами. Ми відпрацьовували бої, ставили трюкові елементи, розбирали сцени зі зброєю. Крім того, я почала ходити на бокс. Це було інтуїтивне рішення, але тепер розумію, що вірне, – розповіла Капінус. – У другому сезоні Аділя переживає доволі сильні зміни. Вони пов’язані з любовними потрясіннями. Кохання змінює. Вона стає більш сімейною, м’якою, але все ще змушена працювати у чоловічому колективі, щодня ризикувати життям і проявляти силу. А бокс для мене – це саме про силу. Тому розпочавши боксувати, я долала Аділі необхідної потужності, якої їй не вистачало. Тим паче, що в новому сезоні до команди «Ангелів» додалися мускулисті хлопці, наприклад герой Тараса Цимбалюка. І на їхньому фоні хотілося бути не менш сильною».

Також у серіалі зіграли Дмитро Вівчарюк, Сергій Фролов, Євген Олійник, Олександр Піскунов, Віталій Ажнов, Катерина Файн. Серіал «Ангели-2» виходитиме з вівторка до четверга на телеканалі 2+2.  

Источник материала
Поделиться сюжетом