"Мама любить простір": в Іспанії знайшли скарби військкома Борисова – це шок
"Мама любить простір": в Іспанії знайшли скарби військкома Борисова – це шок

"Мама любить простір": в Іспанії знайшли скарби військкома Борисова – це шок

Зараз усе майно військкома і все, що він щедро надарував своїм родичкам, - арештовано.

Відомий на всю країну одеський військком Євген Борисов знову у центрі уваги ЗМІ. Працівники ДБР завітали на іспанську віллу одеського багатія.

Що цікаво знайшли - дивіться в ексклюзиві Вікторії Гнатюк для TSN.UA.

Нові деталі про життя Борисова 

Разом з іспанськими колегами працівники ДБР провели обшуки на віллі скандального військкома Борисова в Іспанії. Будиночок, зовсім “невеличкий”, розташований у місті Марбелья провінції Малага. 

Що накрав військком?

  • автомобіль Toyota Land Cruiser 2023 року випуску;
  • Mercedes-Benz G 63 AMG 2022 року випуску; 
  • Mercedes-Benz EQV 2022 року випуску;
  • Mercedes-Benz GLE 400 2021 року;
  • Porsche Macan GTS 2016 року випуску;
  • Audi A6 1999 року випуску.

І це навіть не все, бо якщо перераховувати все, то сидітимемо до ранку. Проти колишнього військкома порушено кримінальне провадження одразу за кількома статтями. 

Як покарають Борисова? 

Зараз усе майно військкома й все, що він щедро надарував своїм родичкам – арештовано. А Борисову загрожує до 12 років тюрми. Скандальний військком і за серце хапався під час засідання суду, і виправдовувався, що то не награбоване, і казав, що йому лікуватися треба. 

Цікавинки із засідання суду 

Тут не тільки погано стане, коли почуєш, що план про безбідну старість провалився, а замість того, щоб возити п’яту точку в крутих тачках, доведеться ходити в смугастій формі та сидіти не на віллі в Іспані, а у камері. До речі, цікаво, що навіть на свій суд Борисов прийшов як віп-персона. Уважні інтернет користувачі швиденько “пробили” лук військкома й з’ясували, що перед нами справжній “Диявол, що носить Prada”. Так, поло Etro коштує приблизно 350 євро, штани Hugo Boss 120 євро й взуття Prada, ще десь 680 євро. Одним словом, ну золотий військком.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео "Мама любить простір!" В Іспанії знайшли скарби військкома Борисова! ЦЕ ШОК!".

Читайте передові новини дня:

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны