9-річна дівчинка на Буковині врятувала юнака, якому стало погано на вулиці
9-річна дівчинка на Буковині врятувала юнака, якому стало погано на вулиці

9-річна дівчинка на Буковині врятувала юнака, якому стало погано на вулиці

На Буковині небайдужа 9-річна дівчинка врятувала юнака, якому стало зле біля під’їзду. Вона зателефонувала до патрульної поліції, коли побачила біля під'їзду 19-річного хлопця, який лежав без свідомості. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Чернівецької області.

- Знайомтесь, це Іринка. Попри свій юний вік, вона добре знає, куди звертатися, якщо потрібна допомога, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські розповіли, що Іринка, повертаючись зі школи, побачила біля під’їзду лежачу людину. Дівчина не пройшла повз, а одразу зателефонувала в поліцію. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції. Інспектори надали домедичну допомогу 19-річному юнаку та викликали медиків. Хлопця госпіталізували.

Раніше у Сумах 10-річна дівчинка врятувала трьох братів та сестер від пожежі у будинку. Коли більшість дітей ще спали, 5-річний хлопчик повідомив найстаршій сестричці, що в їхньому помешканні виникла пожежа. Дівчинка Нікіта (2012 р.н) не розгубилась і спробувала самостійно загасити пожежу, але це їй не вдалось, проте, вона не здалась та почала рятувати своїх братиків і сестричку. Нікіта винесла на руках двох діток одного та чотирьох років. Пʼятирічний братик самостійно вибіг на вулицю.

Теги по теме
полиция Дети Буковина
Источник материала
Поделиться сюжетом