"Київстар" відновив мобільний інтернет у метро Києва та Харкова
"Київстар" відновив мобільний інтернет у метро Києва та Харкова

"Київстар" відновив мобільний інтернет у метро Києва та Харкова

Мобільний оператор «Київстар» відновив у метро Києва та Харкова мобільний інтернет. Про це повідомили у пресслужба оператора.

– Вже відновлено 99% базових станцій, послуги зв'язку та мобільного Інтернету, SMS, міжнародний голосовий роумінг, брендові магазини, – йдеться у повідомленні.

У компанії відзначили, що продовжується покращення роботи послуги «Домашній Інтернет», знімаються обмеження за швидкістю мобільного інтернету. Крім того, оператор продовжує працювати над запуском швидкісного мобільного інтернету в роумінгу.

12 грудня мобільний оператор "Київстар" призупинив свою роботу через хакерську атаку. Наступного дня, 13 грудня, російське хакерське угруповання ГРУ "Сонцепек" взяло відповідальність за проведену атаку.

Кіберполіція попередила про появу фейкових ботів у месенджерах, які розповсюджують фішингові посилання. Шахраї обіцяють компенсації від "Київстару". Користувачам рекомендується не переходити за сумнівними посиланнями та отримувати інформацію про компенсації лише на офіційних ресурсах мобільного оператора.

 

Теги по теме
Киев Харьков Интернет
Источник материала
Поделиться сюжетом