13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
ФІФА покарала срібного призера УПЛ трансферним баном – що кажуть у клубі
ФІФА покарала срібного призера УПЛ трансферним баном – що кажуть у клубі

ФІФА покарала срібного призера УПЛ трансферним баном – що кажуть у клубі

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) покарала срібного призера чемпіонату України з футболу СК Дніпро-1 забороною на підписання нових гравців.

Про це повідомив ресурс

Зазначається, що Дніпро-1 отримав трансферний бан від ФІФА за певні заборгованості перед низкою гравців. Крім того, є заборгованість перед колишнім головним тренером команди Ігорем Йовічевичем.

Зараз дивляться

За інформацією ресурсу, у клубі ухвалили принципове рішення та розпочали роботу над тим, щоб усунути бан.

Керівництво Дніпра-1 сподівається, що обмеження на підписання нових футболістів вдасться скасувати ще до кінця 2023 року. Зимове трансферне вікно в українській Прем’єр-лізі вічиниться 1 січня.

Що кажуть у Дніпро-1

Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза підтвердив трансферний бан від ФІФА.

У коментарі виданню Береза заявив, що виплила “після юридичних розбірок” з Ігорем Йовічевичем, який свого часу очолював дніпрян. Однак представник Дніпра-1 сподівається, що це питання вирішиться до кінця року.

— Можу підтвердити. У нас бан з’явився після наших юридичних розбірок з паном Йовічевичем. Це подача від нього. Думаю, що ми закриємо це питання, – сказав він.

За підсумками сезону-2022/23 Дніпро-1 посів друге місце у турнірній таблиці чемпіонату України та завоював срібні медалі.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги по теме
футбол УПЛ
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны