12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
ФІФА покарала лідера української Прем'єр-ліги: що сталося
ФІФА покарала лідера української Прем'єр-ліги: що сталося

ФІФА покарала лідера української Прем'єр-ліги: що сталося

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) наклала трансферний бан на одного із двох лідерів української Прем'єр-ліги СК "Дніпр-1". Санкції щодо клубу було запроваджено через фінансову заборгованість перед колишнім тренером команди Ігорем Йовічевічем.

Про це в інтерв'ю порталу Tribuna.com заявив почесний президент "Дніпра-1" Юрій Береза. Функціонер розкритикував хорватського фахівця за те, що той "зробив найбільшу підніжку". Також він висловив упевненість у тому, що санкції ФІФА буде знято найближчим часом.

"Можу підтвердити. У нас бан з’явився після наших юридичних розбірок з паном Йовічевічем. Це подача від нього. Думаю, що ми закриємо це питання. Думаю, можливо, навіть до Нового року закриємо. Зараз у нас аудит йде. Вважаю, що Йовічевіч зробив нам найбільшу підніжку. Дуже цікаво просто. Момент у тому, що, знаєте, покинув клуб посередині дороги. Потім ще… Є моменти. Там якраз Йовічевіч основна фігура. Я одразу знав, що це закінчиться на його користь, тому що, якби, так, ми винні гроші", – сказав Береза.

Нагадаємо, за підсумками першої частини чемпіонату "Дніпро-1" ділить перше місце із "Кривбасом". Обидві команди набрали по 34 очки, але криворіжці випередили опонента за різницею м'ячів.

Як повідомляв OBOZ.UA, Українська асоціація футболу (УАФ) відсторонила харків'янку Катерину Монзуль від суддівства матчів Прем'єр-ліги.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны