У Раді з'явився новий депутат Михайло Соколов
У Раді з'явився новий депутат Михайло Соколов

У Раді з'явився новий депутат Михайло Соколов

У Верховній Раді склав присягу депутата Михайло Соколов. Про це повідомила народна депутатка Ірина Геращенко.

- Соколов посів місце у парламенті, замінивши Віталія Данилова, який достроково залишив депутатський мандат та приєднався до фракції "Батьківщина", - написала вона.

Соколов був обраний на позачергових виборах 2019 року від партії "Батьківщина", посідаючи 26 місце у списку. Раніше був депутатом VI скликання Верховної Ради (2007–2012). Очолював обласну організацію "Батьківщина" у Миколаївській області та обіймав посаду заступника директора ТОВ "Укртранзит".

2016 року він став членом Наглядової ради Торгово-промислової палати України. Того ж року його зняли з посади першого заступника голови Миколаївської обласної ради через корупційний скандал.

Крім того, він придбав контроль над "34 каналом" у Дніпропетровську через офшорну компанію Arrowdeal Investments Limited. Він також захопив розважальний центр "Кіровський" та став власником 55% частки у тижневику "Дніпро Вечірній".

26 листопада Народний депутат від партії "Батьківщина" Віталій Данилов написав заяву про складання мандату. Причин такого рішення він не пояснив. Данилов був народним депутатом трьох скликань від "Батьківщини".

Теги по теме
Верховная Рада Новости политики
Источник материала
Поделиться сюжетом