Працювали "Птахи Мадяра": у Міноборони показали запальне відео з лівобережжя Херсонщини
Працювали "Птахи Мадяра": у Міноборони показали запальне відео з лівобережжя Херсонщини

Працювали "Птахи Мадяра": у Міноборони показали запальне відео з лівобережжя Херсонщини

На лівобережжі Херсонщини українські воїни продовжують нищити російських окупантів. Зокрема, щедрий "врожай" зібрали захисники роти ударних безпілотних авіаційних комплексів Птахи Мадяра 59 ОМПБр.

Відео роботи операторів дронів опублікував перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк. Командир Птахів Мадяра Роберт Бровді уточнив, що кадри було знято у районі Кринок.

"Запальне відео з лівого берега Дніпра. Працюють "Птахи Мадяра", – прокоментував видовищне відео з роботою роти ударних БпАК Павлюк.

Бровді ж охарактеризував те, що зафіксовано камерами дронів, як "хробачий жах у Кринках та й десяток інших погорільців".

На відео зафіксовано знищення "народними дронами" російської бронетехніки. Одну одиницю ворожої техніки захисники вполювали у полі.

Ще одна – заблукала на вулицях Кринок. Її перед знищенням українські воїни з "Птахів Мадяра" та з 36 ОБМП добряче поганяли як по селу, так і по полю поруч з ним.

Павлюк опублікував фрагмент відео тривалістю близько 4 хвилин. Повний відеозвіт "Птахів Мадяра", опублікований Робертом Бровді вранці 20 грудня, має хронометраж понад 23 хвилини.

Нагадаємо, напередодні, 19 грудня, на всій лінії фронту українські воїни відмінусували 890 окупантів та 107 одиниць російської техніки.

Також повідомлялося, що ЗСУ втримали плацдарм на лівобережжі Херсонщини, ворог із втратами відступив. Подробиці щодо поточної ситуації на полі бою повідомили вранці у Генштабі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом