19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Чернівцях на три ночі відключать воду – причина
У Чернівцях на три ночі відключать воду – причина

У Чернівцях на три ночі відключать воду – причина

У Чернівцях вночі вимикатимуть водопостачання протягом трьох днів, з 21 до 23 грудня включно. У перший день обмеження триватимуть з 22:00 до 07:00, а в інші два – з 22:00 до 08:00 ранку.

За інформацією комунального підприємства Чернівціводоканал, кілька днів тому виявили витік у полях, а для з’ясування його причини потрібно зупинити одну з насосних станцій.

На тій же гілці водогону біля села Біла виявили масштабне пошкодження одного з сегментів – дві великі та дві невеликі тріщини.

Зараз дивляться

– Треба змінювати чотири метри труби, над чим третій день працюють бригади. Фахівці схиляються до думки, що ушкодження відбулися через раптове відключення електрики та зупинку (а потім запуск) водогону, внаслідок чого в систему пішов потужний гідроудар. Різкий перепад температур та похолодання теж зробили свою справу, – йдеться у повідомленні.

Основні роботи ведуться біля села Біла, де ушкодження масштабніші. Там вже майже все завершено, але за цей час виникла необхідність поповнювати резервуари чистої води.

У комунальному підприємстві зазначають, що відключатимуть подання води на Чернівці вночі, щоб удень всі могли поповнити запаси.

Фото: КП Чернівціводоканал

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги по теме
Черновицкая область Черновцы
Источник материала
Поделиться сюжетом