Маша Єфросиніна зі сльозами розповіла, чи святкуватиме Різдво з чоловіком
Маша Єфросиніна зі сльозами розповіла, чи святкуватиме Різдво з чоловіком

Маша Єфросиніна зі сльозами розповіла, чи святкуватиме Різдво з чоловіком

Телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна поділилася, як цьогоріч святкуватиме Різдво. На зйомках великого святкового проєкту “Різдво. Ти не один” вона розповіла, що це свято асоціюється в неї з сім’єю та кутею, адже в дитинстві у Керчі було саме так.

“Коли я думаю про Різдво, то завжди згадую дві важливі речі. Це те, що за столом моя родина, а на столі кутя. Мама робила неймовірну кутю. І в Керчі була кутя. У Криму знають українські традиції”, – наголосила Маша Єфросиніна.

Сьогодні Маша Єфросиніна найбільше мріє про те, що її чоловік Тимур Хромаєв, який з початку повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ, приїде у відпустку на Різдво, і вся сім’я нарешті збереться за столом у повному складі. Маша Єфросиніна навіть пообіцяла, що з такої нагоди вперше в житті приготує кутю.

“Сьогодні для мене Різдво – це дуже очікуване свято, бо я сподіваюся, що мій чоловік приїде у відпустку, побачить своїх дітей, що ми всі разом зберемося за столом, і я сама зроблю кутю. Думаю, що це буде не дуже смачно, бо я ніколи її не готувала. Але цього року я обов’язково вчитимуся її робити, тому що як ніколи я знаю цінність того, коли вся родина збирається просто збирається за столом”, – зі сльозами на очах заявила Маша Єфросиніна.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Телеканал ТЕТ (@tet_tv)

Источник материала
Поделиться сюжетом