19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ліквідація Киви дещо змінила: панічні настрої "підточують" путінський режим
Ліквідація Киви дещо змінила: панічні настрої "підточують" путінський режим

Ліквідація Киви дещо змінила: панічні настрої "підточують" путінський режим

Такими думками з 24 Каналом поділився політолог та військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов. Він сказав, що внутрішню ситуацію у Росії поглинає паніка.

Що може створити конфлікт серед еліт Росії

На думку Сазонова, коли Владімір Путін помре й не буде "притомного" наступника, у Росії почнеться серйозний конфлікт між елітами: Кавказ, Якутія, Татарстан та іншими. Ба навіть, оточення кремлівського очільника розглядає такий сценарій й зробить усе, аби він не реалізувався.

"Те, що Путін виглядає впевненим – це таке. Його оточення не виглядає впевненим після блискучої операції СБУ з ліквідації Іллі Киви, якого охороняли в Підмосков'ї опісля ліквідації деяких колаборантів. Там трохи паніка на Росії. Їх наздоганяє кара від українців ще до закінчення війни", – зауважив військовослужбовець ЗСУ.

Панічні настрої серйозно "підточують" путінський режим. Путін може скільки завгодно казати, що "все добре" й "СВО відбувається за планом". Однак, невдачі спостерігаються не лише на фронті в Україні, а й безпосередньо в кулуарах Кремля. Така невідповідність породжує невпевненість у словах російського "вождя", що розхитує правління Владіміра Путіна.

Новини Росії: головне

  • 25 грудня стало відомо, що у Росії отруїли пропагандиста Антона Красовського, який закликав вбивати українських. Хто саме за цим стоїть, поки що невідомо. Сам Красовський у своєму телеграм-каналі написав, що на початку тижня йому стало погано, втратив свідомість.
  • 25 грудня жителі російського міста Єйськ повідомили про гучний вибух. У місті розташований великий військовий аеродром, який раніше вже ставав ціллю ЗСУ. Росіяни скаржилися в соцмережах, що чули сильний гуркіт. Окупанти хвилюються, аби це був не літак.
  • 24 грудня у Сочі пройшов сильний ураган. Повідомляється про одного загиблого – на перехожого впало дерево, він помер на місці. Загалом вітром повалено понад 80 дерев. 11,8 тисячі місцевих жителів залишилися без світла внаслідок пошкодження електромереж. Як мінімум на 11 будинках пошкоджено покрівлю.
Теги по теме
Россия Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом