19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Тимошенко буде боротись з просуванням альтернативних гендерів
Тимошенко буде боротись з просуванням альтернативних гендерів

Тимошенко буде боротись з просуванням альтернативних гендерів

У телеграм-каналах з’явилося відео, на якому лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко інструктує свій актив з питань організації протидії поширенню курсу на просування гендерної повістки.

Йдеться про те, що партія публічно виступить проти запровадження альтернативних гендерів та координуватиме свою діяльність з представниками Церкви.

«Ми проти цього. Публічно. І тільки буде перезавантаження влади - ми все це поскасовуємо на фіг. Є лише дві статі: чоловіча та жіноча. Все інше треба забути. І традиційні сімейні цінності. Все, крапка», - розповіла політик.

За її словами, робота у цьому напрямку складатиметься із трьох елементів. Першими стануть зустрічі із представниками кожної конфесії. Другим - прохання до релігійних діячів про створення спецвипусків газет, які будуть роздавати віруючим у вихідні дні на молитвах. Останнім кроком Тимошенко назвала виступи депутатів фракції "Батьківщина".

Як зазначають в оточенні політика, для України така політична позиція є незвичною – більшість політсил зараз навпаки демонструють свій лібералізм. Проте у світі консервативна повістка останнім часом стає усе більш популярною. У Польщі її просуває партія «Право і справедливість», в Угорщині - політсила прем’єра Орбана. Саме консерватори становлять більшу частину оточення експрезидента США Дональда Трампа, який вже незабаром може повернутися до влади.

Теги по теме
Дональд Трамп Юлия Тимошенко
Источник материала
Поделиться сюжетом