Смертельна ДТП у Польщі: водійку українського мікроавтобуса можуть посадити на 8 років
Смертельна ДТП у Польщі: водійку українського мікроавтобуса можуть посадити на 8 років

Смертельна ДТП у Польщі: водійку українського мікроавтобуса можуть посадити на 8 років

Про це кореспондентові Укрінформу в коментарі повідомила речниця поліції в Томашові Любельському, що на південному сході Польщі, Малгожата Павловська. Вона зазначила, що водійку обвинувачують у спричиненні аварії.

Водійку не затримали

Прокуратура висунула цій жінці обвинувачення у скоєнні ДТП, проте її не затримали. За скоєння аварії з летальними наслідками їй загрожує тюремне ув'язнення від шести місяців до восьми років,
– зауважила Павловська.

Як зазначають у прокуратурі, 42-річна жінка їхала надто швидко. Крім того, вона не була пильною на дорозі. Внаслідок цього сталася ДТП поблизу кордону з Україною. Відомо, що тоді загинула одна людина. Також ще кілька зазнали поранень.

Що стосується 42-річної водійки мікроавтобуса, то їй вже обрали запобіжний захід. Мовиться про заставу.

Що відомо про ДТП

  • У четвер о 06:27 за київським часом мікроавтобус на українській реєстрації потрапив у ДТП. Сталося це на автодорозі №17 у районі Белжец Люблінського воєводства, що майже за 30 кілометрів від кордону з нашою державою.
  • Мікроавтобус, за кермом якого була 42-річна жінка, рухався до кордону. В якийсь момент транспортний засіб вчасно не загальмував та врізався у вантажівку Volvo. Остання стояла у черзі до кордону на пункті пропуску "Гребенне – Рава-Руська".
  • На жаль, внаслідок ДТП загинув 17-річний хлопець з України. Ще восьмеро пасажирів зазнали травм. Відомо, що і водійка мікроавтобуса, і 30-річний водій вантажівки Volvo, котрий теж громадянин України, були тверезими.

Кілька днів тому ми розповідали, що поблизу Стамбула у Туреччині сталася моторошна ДТП.Тоді зіткнулися 7 транспортних засобів, зокрема 3 автобуси та 1 вантажний автомобіль. Внаслідок аварії у провінції Сакарія загинули 10 людей. Поранень зазнали ще понад пів сотні.

Відомо, що сталася ланцюгова ДТП о 04:36 28 грудня на автомагістралі Сакарія – Північне Мармурове шосе Текелер Мевкьї. Причиною цієї аварії могли стати несприятливі погодні умови. Зокрема мовиться про густий туман, який тоді був.

Теги по теме
Польща ДТП авто
Источник материала
loader
loader