2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
З надією та вірою крокуємо у 2024-й: Харлан та Ребров подякували ЗСУ за захист
З надією та вірою крокуємо у 2024-й: Харлан та Ребров подякували ЗСУ за захист

З надією та вірою крокуємо у 2024-й: Харлан та Ребров подякували ЗСУ за захист

Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан та головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров подякували Збройним силам за захист та можливість зустрічати Новий рік у вільній країні.

Дописи з привітаннями та підсумками 2023 року вони розмістили на своїх сторінках у соціальній мережі Instagram.

Харлан зазначила, що цей рік був важкий для нас усіх, адже він був ще одним роком війни.

Зараз дивляться

— Це залишиться у нашій пам’яті, назавжди… Справлятися з труднощами, боротися до останнього, вірити, бути сильними, бути об’єднаними, бути вірними, втрачати, жити з втратою, знаходити позитив, радіти, боятися, але не зупинятися. Все це наше життя, яке у нас є зараз. 2023 рік точно зробив нас сильнішими. З надією та вірою крокуємо у наступний рік, – написала шаблістка.

Вона висловила подяку Збройним силам за те, що “саме зараз ми можемо зустрічати новий рік, для когось вдома, для когось з надією на повернення до рідного дому”.

Ольга додала, що кожному, хто захищає та віддав життя задля нашого захисту, а також робить все, щоб наша країна була мирною та вільною, вічна повага та пам’ять.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Kharlan Olga (@olgakharlan)

Сергій Ребров, вітаючи усіх з прийдешнім новим роком, зазначив, що хоча день святковий, але він дуже захмарений подіями 2023 року.

— Як і у цей час торік, неможливо повністю зосередитися на святкуванні, тому що у нашій країні кожен день гинуть люди – від наших воїнів на передові, до простих цивільних людей у своїх домівках – безпосередньо через дії Росії, – написав він.

Ребров додав, що , які сталися 29 грудня та призвели загибелі багатьох невинних людей, надалі нагадують про це.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Serhiy Rebrov (@rebrov_serhiy)

Коуч синьо-жовтих висловив подяку ЗСУ, волонтерам та усім людям, які допомагають зберігати суверенітет країни та безпеку якомога більше людей. Він наголосив: Продовжуємо підтримувати та вірити в них та сподіватися на найкраще. Слава Україні! Слава ЗСУ!

Теги по теме
футбол
Источник материала
Поделиться сюжетом