СБУ знайшла в Карпатах російську блогерку
СБУ знайшла в Карпатах російську блогерку

СБУ знайшла в Карпатах російську блогерку

Та визнала, що не підтримує російську агресію проти України і попросила вибачення в українців.

СБУ відшукала в горах російську блогерку і співачку Аліну Маслову.

Про це Суспільному повідомили власні джерела. Маслова, яка живе в Москві, приїхала святкувати Новий рік із сімʼєю у Карпатах.

"Під час спілкування з представниками Служби безпеки, Маслова визнала, що не підтримує російську агресію проти України. А тепер ще й просить вибачення перед українцями. Зараз правоохоронці видворяють її з України, тому Новий рік вже буде святкувати в Росії", — повідомили джерела Суспільному.

Чи покинула уже Михайлова Україну, повідомлень на час написання новини немає.

Перед цим блогерка на своїй сторінці в instagram повідомила, що приїхала із сім’єю на відпочинок, бо українські Карпати — як вона висловилась - це ідеальне місце для відпустки.

Артистка розповіла, що на 30% має українське коріння, 30% російське та ще 30% молдавське. При цьому, вона заявила, що любить Україну та Росію однаково, і не хоче "розділяти цю любов через політичні дії". До того ж, повномасштабне вторгення окупантів вона називала "всією цією історією". 

"Я люблю і Україну і Росію. У мене багато друзів в обох країнах. І через політичні дії я не хочу розділяти цю любов. Мені щиро шкода постраждалих, я допомагала біженцям на початку всієї цієї історії, але ніколи не проймала ніяку сторону. Я людина миру" – йшлося у її дописі. 

Михайлова також повідомляла, що має український паспорт. 

Фото: скриншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader
loader