Будинок екссудді "МастерШеф" постраждав через ракетний обстріл Києва: відео наслідків
Будинок екссудді "МастерШеф" постраждав через ракетний обстріл Києва: відео наслідків

Будинок екссудді "МастерШеф" постраждав через ракетний обстріл Києва: відео наслідків

Вночі росіяни атакували Київ та область "Шахедами", а зранку випустили близько 70 ракет. Постраждали і будинки відомих людей – нардепки Кіри Рудик, колишньої судді шоу "МастерШеф" Тетяни Літвінової.

Пошкоджений дім Тетяни Літвінової

Рестораторка та кулінарка повідомила, що її приватний будинок постраждав через обстріли. Ймовірно, його накрило вибуховою хвилею. Вона показала, як у домі попадали вазони та зруйнувались дерев'яні конструкції.

Сьогодні дісталось і моєму будинку. Не уявляю, як тим людям у багатоповерхівках. Ненавиджу всіх, хто надає накази пускати ракети по будинках. Називаючи нас терористами, вони коять жахливі речі,
– висловилась Літвінова.


Будинок Тетяни Літвінової після обстрілу / Фото з інстаграм-сторіз

Будинок Літвінової після обстрілу: відео

Шанувальники шеф-кухарки поцікавилися, у якому стані домашній улюбленець Літвінової – кіт Цилік. Вона відповіла, що з ним все гаразд, але без переляку не обійшлося.


Котик Тетяни Літвінової / Фото з інстаграм-сторіз

Ракетний обстріл Києва: що відомо

Вранці 2 січня росіяни підняли у повітря Ту-95МС та МіГ-31К, тривога тривала майже 4 години. Окупанти випустили близько 70 ракет, з яких сили ППО знищили 61 ракету.

Ракетні удари спричинили пожежі та руйнування у житлових будинках та інших нежитлових об'єктах у багатьох районах Києва. У Солом'янському районі особливо страшні наслідки: загорілася багатоповерхівка, звідти вивели мешканців. Кількість постраждалих у будинку збільшилась до 49 станом на 12:45.

У деяких районах столиці зникло світло та водопостачання. Та енергетики вже працюють.

Источник материала
Поделиться сюжетом