20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У що пограти в січні 2024: п'ятірка ігор, які варто додати до списку бажаного
У що пограти в січні 2024: п'ятірка ігор, які варто додати до списку бажаного

У що пограти в січні 2024: п'ятірка ігор, які варто додати до списку бажаного

Січень обіцяє бути солідним на свіжі релізи. Так, гучні новинки, як зазвичай, припасені на осінь, але цього місяця геймери отримають довгоочікуване продовження культової серії файтингів, одну з найкращих ігор сучасності в новій обгортці і парочку інших цікавих тайтлів.

Розповідаємо коротко про головні релізи місяця першого місяця року.

Prince Of Persia: The Lost Crown – 18 січня (ПК, PS4, PS5, Xbox Series X / S, Nintendo Switch)

Поки ремейк "Пісків часу" застряг у виробничому пеклі, Ubisoft вирішив порадувати шанувальників першою крупною частиною франшизи за майже 14 років. Однак на відміну від звичних "Принців", нова гра – метроідванія з видом збоку.

Велику увагу в грі буде приділена платформінгу та бою з босами. Журналісти, яким дали пограти в демоверсію, високо оцінили її й навіть пообіцяли, що геймерів чекає приємний сюрприз.

The Last of Us Part II Remastered – 19 січня (PS5)

Так, ми на тій стадії розвитку ігрової індустрії, коли виходять ремастери гри 2020 року. З іншого боку, розробники підтягнули версію для PS5, додали купу контенту, а для тих, у кого є оригінал віддають за 10 доларів.

Головне нововведення – "роглайк"-режим No Return, в якому потрібно проходити локації за різних персонажів, борючись з випадковими ворогами. Крім того, в ремастері з'явиться можливість пройти три вирізаних з оригіналу рівня.

Enshrouded – 24 січня (ПК)

Кооперативна рольова гра-"виживач". Журналісти, які вже пограли в гру, називають її сумішшю Valheim та Minecraft. Однією з головних фішок гри буде воксельна графіка, якраз дає ту саму "майнкрафтівську" свободу в зміні світу.

Обіцяють кооператив до 16 осіб, збір ресурсів, крафт, а також широкий вибір зброї для різних стилів гри. Поки тільки на ПК і тільки в ранньому доступі.

Like a Dragon: Infinite Wealth – 25 січня (ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S)

Наступний реліз в серії, також відомої під назвою Yakuza. І вперше у франшизі основні події відбуватимуться за межами Японії. 

Є всі передумови вважати, що Infinite Wealth стане наймасштабнішою частиною франшизи. Автори запевняють, що проходження однієї лише сюжетної лінії займе близько 70 годин. Крім того, в грі з'явиться безліч другорядних квестів і побічних активностей на будь-який смак і колір.

Tekken 8 – 26 січня (ПК, PS5, Xbox Series X/S)

Ще одне продовження культової франшизи, але вже файтингів. Розробники Tekken 8 вирішили не поспішати і дочекатися виходу основних конкурентів в особі Mortal Kombat 1 і Street Fighter 6.

Восьма частина продовжить події гри 2015 року. Головною темою сюжету, його візуальної складової і загального настрою стане протистояння Кадзуї Місіми і Дзіна Кадзами, батька і сина. Якщо ви сумніваєтеся в покупці, на ПК і консоляхдоступна безкоштовна демо-версія гри.

А тим часом у великих онлайн-магазинах ігор, в тому числі Steam добігає кінця великий зимовий розпродаж, яку заведено вважати найбільшим в році. До вечора 6 січня головні новинки 2023 року і хіти минулих років Доступні зі зниженим цінником.

Своєю чергою Steam ділився статистикою, яка збірка ПК була найпопулярнішою у 2023 році серед її користувачів. Як з'ясувалося, число гравців з Windows 10 поступово знижується, а RTX 3060 все ще найпопулярніша відеокарта.

Теги по теме
PlayStation 5 Xbox
Источник материала
Поделиться сюжетом