Психологічна допомога: 52% українців потребують підтримки
Психологічна допомога: 52% українців потребують підтримки

Психологічна допомога: 52% українців потребують підтримки

52% українців потребують якісної психосоціальної підтримки. Про це сказала директорка з координації органів влади Координаційного центру з психічного здоров’я Кабміну та радниця Прем’єр-міністра .

Психологічна допомога українцям

Пані Ірина наголосила, що ця потреба в психосоціальній підтримці є фактичною та буде і надалі актуальною для значної частини населення.

– Значна частина громадян України — щонайменше 52% – потребує і буде потребувати якісної доказової психосоціальної підтримки, – заявила Микичак.

Керівниця проєктів благодійної організації Відродження громад вважає, що доступність психологічної допомоги у закладах охорони здоров’я має велике значення, вона повинна бути не лише якісною, але й доступною для всіх.

Зараз дивляться

Ірина Микичак додала – наслідки травм, завданих російською агресією, будуть відчутні в українському суспільстві протягом численних років.

Психологічна допомога медпрацівникам

Ірина Микичак зазначила, що програма психосоціальної підтримки медпрацівників є важливим кроком для зміцнення медичної системи та покращення надання допомоги громадянам.

– Програма психосоціальної підтримки медпрацівників – це один з методів і способів посилити спроможність нашої медсистеми, – сказала Ірина Микичак.

Теги по теме
Психология
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны