У Києві назвали вулицю на честь загиблого міністра Монастирського
У Києві назвали вулицю на честь загиблого міністра Монастирського

У Києві назвали вулицю на честь загиблого міністра Монастирського

У Києві на річницю трагічної загибелі міністра Дениса Монастирського перейменували вулицю Сурікова в Солом'янському районі на його честь. Про це повідомила народний депутат, заступник голови фракції "Слуга народу" Галина Янченко.

– Рік тому я внесла до Київради відповідну пропозицію. Ми зібрали 150 підписів народних депутатів та звернулися до міської ради столиці, — написала вона.

Янченко розповіла, що сьогодні депутати Київради схвалили перейменування вулиці та що це важлива дія, спрямована на збереження пам'яті про Дениса.

  • 18 лютого співробітники ГБР завершили розслідування авіакатастрофи вертольота, матеріали справи тепер доступні для ознайомлення підозрюваним, їхнім захисникам, а також потерпілим та їхнім законним представникам.
  • 6 лютого всім міністрам заборонили літати вертольотами до завершення розслідування трагедії.
  • 1 вересня у Павлоградіперейменували ліцей на честь Євгена Єніна, першого заступника міністра внутрішніх справ України, який загинув у катастрофі вертольота у Броварах.
  • 18 січня 2023 року в Броварах сталася аварія вертольота біля дитячого садка. На борту було 14 осіб, включаючи главу МВС Дениса Монастирського та його заступника Євгена Єніна. Усі загинули внаслідок катастрофи. Ще 25 людей, включаючи дітей, отримали поранення.
Теги по теме
Киев
Источник материала
Поделиться сюжетом