2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стало відомо, за скільки Шварценеггер продав проблемний годинник
Стало відомо, за скільки Шварценеггер продав проблемний годинник

Стало відомо, за скільки Шварценеггер продав проблемний годинник

Американський актор, бізнесмен і продюсер австрійського походження Арнольд Шварценеггер на благодійному аукціоні в Австрії в готелі Stanglwirt продав годинник, через який у нього виникла серйозна проблема.

Годинник було продано за 270 тисяч євро, повідомляє Die Presse. За відомостями видання, всього під час благодійного заходу було вторговано понад 1 млн 300 тисяч євро. Гроші, які були вторговані, поповнять бюджет Фонду "Кліматична ініціатива Шварценеггера".

Цей фонд займається підтримкою різних проектів, спрямованих на захист екології, а також щорічно організовує "Австрійський світовий саміт".

У центрі уваги Арнольд Шварценеггер - новини, які варто прочитати

Раніше стало відомо, що Арнольд Шварценеггер був затриманий в мюнхенському аеропорту через те, що не зареєстрував екземпляр швейцарського годинника Audemars Piguet - його виготовили спеціально для нього. Співробітники митниці вирішили, що годинник - незадекларований предмет розкоші. Шварценеггера оштрафували на 35 тисяч євро.

Пізніше - перед благодійним аукціоном, актор зробив пікантну заяву. Він сказав, що "був у наручниках, але не через годинник чи митницю". Він стверджував, що у нього "була спекотна ніч" зі своєю дівчиною.

Источник материала
Поделиться сюжетом